dijous, 21 de novembre del 2013

Hola,

en primer lloc, informar-vos que no s'ha convocat la vaga estatal pel dia 28 de novembre, per tant no cal que voteu aquesta opció als vostres centres, tot i que alguns ja ho heu fet.

En segon lloc,

des de la comissió d'accions us reenviem aquest missatge:


Una de les activitats que s'ha  darrerament tant a l'assemblea com a la reunió de comissions d'avui és la de afegir-nos a les tancades als centres que es fan a Mallorca des de l'any passat. Aquest any es fan el proper dijous 28 de novembre. És una activitat molt simbòlica i molt positiva ja que implica tota la comunitat educativa. Es tracta de fer alguna activitat a la tarda al centre, xerrada informativa sobre la lomqe (és el dia que s'aprova), quedar amb les famílies per fer plafons o cartells informatius o alguna cosa similar i passar la tarda al centre. 

Segons ens han explicat, a alguns centres es feia sopar entre mestres i famílies i a alguns instituts fins i tot varen quedar alumnes i profes a dormir. Del que es tractaria principalment és de passar la tarda al centre, li diuen tancada perquè sona més contundent, tot i que enguany es llança amb la idea de mantindre els centres oberts justament el dia que, si no passa res, s'aprovarà la LOMQE.

S'ha de demanar permís a ja direcció del centre, el més recomanable per estalviar històries es que ho demani l'APIMA del centre. Per poder-ho fer possible, entre demà i passat els coordinadors de cada centre haurien de fer un sondeig entre els mestres i amb l'APIMA per veure si es pot fer. És el moment de demostrar que les famílies segueixen del nostre costat!!!
En el següent enllaç podeu posar els resultats del sondeig. S'hauria d'omplir per dema a la tarda com a molt tard per poder començar a planificar el dia.

Si teniu propostes a dur a terme la tarda del 28 feu-nos-les arribar i les compartirem amb la resta de companys, aquí teniu aquesta que ens han compartit els companys de Mallorca.

Aquí us compartim també els cartells per fer-ne difusió!


Moltes gràcies a tots i ànim!

Comissió d'accions

-- 
La Coordinadora de Professorat Preocupat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada