dijous, 27 de novembre del 2014

Conferència “Com crear l’hàbit de la lectura des de casa”

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Josep, a través de l’equip del Programa Municipal de Suport Educatiu de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, ha organitzat la conferència,  adreçada especialment a pares i mares d’infants amb edat escolar, titulada “Com crear l’hàbit de la lectura des de casa”. Aquesta conferència s’impartirà a Sant Josep i Sant Jordi.
A Sant Jordi es farà a les oficines municipals, el dia 10 de desembre, a les 18.00 h i a Sant Josep, el dia 11 de desembre, a les 19.30 h, a la sala de plens de Sant Josep.
Tots els experts coincideixen en la importància de la lectura amb vista al rendiment educatiu i l’èxit escolar dels alumnes. La lectura és la base sobre la qual es construeix tot l’edifici de coneixements que necessitam aprendre les persones. Si no sabem llegir correctament, si no entenem el que llegim, no ens és possible aprendre.
D’altra banda, la lectura és font de plaer, de descoberta d’altres realitats i d’altres mons, motor del desenvolupament de la creativitat i la imaginació.
Per la importància que té la lectura en la nostra formació com a persones i pel rellevant paper que pensam que pot jugar la família en el foment de l’hàbit de llegir entre els infants, hem organitzat aquesta conferència. En aquest cas serà una professional del Programa de Suport Educatiu qui la impartirà, Naika Yern, pedagoga i persona amb molta experiència en programes de reforç educatiu.
Des de la APIMA animem a pares i fills a assistir per descobrir el plaer de la lectura.
SANT JORDI
Lloc: oficines municipals de Sant Jordi
Dia i hora: 10 de desembre a les 18.00 h

SANT JOSEP
Lloc: sala de plens Ajuntament de Sant Josep
Dia i hora: 11 de desembre a les 19.30 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada